З Днем Народження Веб Світ!!!

26 Вересня, 2024

Щорічно осінь у ВебСвіті є початком нового року, який дружня команда спільно відзначає, підбиваючи підсумки роботи у минулому і мрійливо плануючи здобутки майбутнього.

І цієї осені ми зустрічаємо вже третій рік, святкуючи дворіччя нашої спільної діяльності.  І не так багато часу пройшло, але ці 365 днів прожито не марно: побільшала наша команда, поповнилося наше портфоліо і накопичився безцінний досвід.

З Днем Народженням ВебСвіт-у і вітаємо весь дружній колектив, і дякуємо всім та кожному за плідну, віддану співпрацю. Дякуємо дизайнерам за їх результативну творчість, яка надихає програмістів до написання якісного програмного коду, тестерів до уважнішого аналізу готових проектів, seo-шників до дружби з найвибагливішими пошуковими інструментами та алгоритмами. І особливо вдячні менеджерам за їх оптимізм, організаторські здібності, терпеливість і креативність.

Також хочемо подякувати і тим людям, які стимулюють нашу роботу – вимогливим замовникам. Покращуючи вашу діяльність в глобальній мережі ми підвищуємо і свій професіоналізм.

Тож бажаємо собі в майбутньому натхнення, терпіння, нових ідей, цікавих проектів, ефективної і цілеспрямованої праці, яка б приносила тільки позитивні емоції.