Система управління проектами (інтранет)

03 Травня, 2024

Зусиллями спеціалістів команди веб-студії "Веб-світ" було закінчено роботу над інтранет-проектом "Тікет менеджер".

Необхідність управління проектами, а саме необхідність координації використання людських та матеріальних ресурсів протягом життєвого циклу проекту за допомогою сучасних методів і техніки управління для досягнення відповідного рівня прибутків учасників проекту, високої якості продукції, пов’язана з масовим зростанням масштабів і складності проектів, вимог до термінів їх здійснення, якості виконуваних робіт.
 
На сьогодні управління проектами – це визнана у всьому світі методологія вирішення організаційно-технічних проблем, це філософія керівництва проектами. Умови ринку стають більш вибагливими, підвищуються темпи змін, що відбуваються тощо.

"Тікет-менеджер" - це система управління проектами, яка дозволяє зручно організувати роботу в команді, контролювати та управляти процесами, ставити нові завдання та перевіряти й узгоджувати існуючі виправлення.

Інколи, навіть незначна помилка може коштувати репутації всієї компанії. Не допустіть цього - користуйтеся інноваціними технологічними рішеннями від компанії "Вебсвіт". Будуйте свій бізнес вірно.